Curs de crestes

Sovint trobem a la muntanya terrenys escarpats, on el nostre enginy per aprofitar els recursos a l’abast, determinen una aventura divertida o un joc on no volem participar.

Tindrem l’oportunitat d’aprendre les tècniques bàsiques de progressió en crestes alhora que en fem in situ una. Forçarem situacions de fortuna per realitzar maniobres d’evasió o superació d’aquestes, col·locant assegurances flotants, realitzant passamans i rapelant petits trams o fuites.

Aprendre a moure’s per arestes, ens dona una llibertat absoluta, no per res és la reina de les disciplines de corda; mínim material, màxim rendiment.

Adrecem aquest curs a totes les persones amb ganes d’aprendre maniobres útils en travesses glacials, o alpines. No és necessària cap formació prèvia ni material d’escalada, però és recomanable saber fer servir la corda i haver-se enfilat en aquests terrenys (per no sentir-se massa fora de confort)

Foment Excursionista de Barcelona

Aquesta activitat es realitza dins el Foment Excursionista de Barcelona. Les places disponibles, gestió de reserves i cost final (preu reduït per sòcies) es tramitarà a través del seu web o enviant un mail a: foment.excursionista@foment.cat

Etiquetes: , , ,

Data

03 - 04 des. 2022
Finalitzat!

Cost

120€
Categoria
Sergi Pen

Organitzador/a

Sergi PenUtilitzem galetes pròpies i de tercers per a obtenir dades estadístiques de la seva navegació i millorar els nostres serveis.
Pot canviar la configuració en qualsevol moment.

+ info aquí.