MEDI AMBIENT

SI NO VIUS PER QUI ET DONA LA VIDA

el cicle es trenca

En el marc de Transició Ecològica

Perque generem un impacte negatiu al medi ambient i la bio-diversitat

Des d’Ascendo, seguim en la direcció de no dependre d’altres per a fer efectives mesures que considerem pròpies. És la nostra obligació prendre consciència i unir-nos a la causa, no per llei, sinó per sentit comú.

Així com exercim els nostres drets, hem de bolcar-nos en els nostres deures. Primer l’acció social, després  la política. No podem esperar que les lleis canviïn allò que no està escrit

Protecció i educació

Les activitats en el medi natural han de ser integrals, és a dir, han d’englobar tots els aspectes amb els quals es relaciona, no podem seguir utilitzant l’entorn com un mitjà a explotar.

A través de les nostres sortides, intentarem aportar sempre una llavor en l’educació mediambiental així com incentivar les participants a protegir el medi ambient.

Però el que volem és fer de les nostres sortides educatives el principal reclam. Doncs l’aventura no competeix amb l’ecologia ni els objectius individuals ho fan amb els béns comuns

Reducció d'emissió CO2

Pla de mobilitat per a desplaçaments al lloc d’activitat, promovem l’ús de vehicles comunitaris de baixa emissió i compartits.

No podem incloure el desplaçament en les nostres sortides, però facilitarem la coordinació i gestionarem l’ús d’aquests mitjans amb lloguers o vehicles particulars.

Coche eléctrico

Nutrició local sense envasos

Komo Sano Barcelona

Apostem per l’ètica en tots els seus sentits, enrere queden els gels energètics i barretes embolicades amb plàstic d’un sol ús. Al cap i a la fi, són aliments ensucrats i fruits secs que bé poden fer-se a casa, i es fan!

Komo Sano, és una empresa d’elaboració d’aliments ètica i sostenible. Eviten processats, minimitzant additius i respectant alimentacions celíaques i al·lèrgiques. A més, fent-se a prop de casa, no requereix la despesa d’embolcalls plàstics. Informa’t

Dades estadístiques de Montserrat excursionistes!
No s'inclouen els turistes que romanen al monestir

1 🚶‍♀️🚶‍♂️
cada dia
1 🚶‍♂️🚶‍♀️
cada fin de semana

Muntanya
Horitzontal

Club
Ascendo

Ascendo
Teràpia