Apunta’t

CLUB Solidari Ascendo

Tot movimient ha de respondre a uns principis

aquesta ideia, és el nostre principi

Les persones associades poden comentar les entrades, veure el contingut complet i una sèrie d’avantatges que expliquem a continuació:

💥 Un dia a la setmana acompanyem les teves escalades a espais públics dins de Barcelona. Si no has escalat mai o estàs avançant, t’acompanyarem en el teu procés, podràs comptar amb l’assistència tècnica presencial, corregint postures, aconsellant sobre la millor estratègia o aprenent maniobres per les teves sortides del cap de setmana.

💥 Accedeix a descomptes de fins al 20% en les nostres sortides i formacions. Un descompte al mes no acumulable.

💥 Formaràs part d’un grup de Telegram oficial on anunciem les sortides i notícies relacionades. A més, hem creat un altre canal perquè les sòcies puguin compartir aficions i organitzar sortides de forma autònoma. També podràs resoldre dubtes tècnics sobre muntanya amb una assistència en línia directa.

💥 Col·laborem amb centres esportius i botigues a les quals podràs accedir a descomptes per formar part del Club.

Si estàs d’acord, fent clic a l’enllaç seràs dirigit/da a PayPal on no et cobrarem res durant la primera mensualitat, després el pagament serà trimestral.

Fes-te Ascendista

No farem cap ús irresponsable de les teves dades, t’inclourem dins les xarxes informatives i si no tens gens d’interès, pots desvincular-te a qualsevol moment.

També podeu, si voleu, fer donatius a través de PayPal, els quals reconeixerem i agrairem en concordança.
Aquests donatius serveixen per millorar les activitats solidàries, o ajudar amb la gestió del club.

 

 

VOLS SABER MÉS?

Muntanya
Horitzontal

Club
Ascendo

Medi
Ambient

Ascendo
Teràpia